Diensten

 

Ontwerpen

 
Wij hebben de expertise in huis om alleen, maar ook samen met u, onderdelen te ontwerpen. Naast het ontwerpen kunt u bij ons terecht om een onderdeel door ons te laten controleren.
 

Materiaaladvies

 
Tijdens het construeren van een onderdeel wordt onder meer het materiaal bepaald. Dankzij onze vakkennis en ervaring kunnen wij het meest economische en milieuvriendelijke materiaal selecteren.

Maatwerk

 
Naast het leveren van halffabricaten en eindproducten leveren wij ook maatwerk. Wij hebben de beschikking over een lokale productie waardoor flexibel en snel onderdelen op maat kunnen worden geproduceerd.
 

Tribologisch advies

 
Om een goede werking van een onderdeel te garanderen, kunnen wij onderdelen controleren op verschillende eigenschappen. Hiermee kunnen we o.a. de levensduur vaststellen.

Maatwerkoplossingen

 
Wij kunnen alle materialen voor u waterstraalsnijden, laseren, frezen, boren, tappen of op een andere manier verspanen en kunnen op basis van uw (digitale) tekening eenvoudig een calculatie maken.
 

Montageadvies

 
Om een goede functionaliteit van onze onderdelen te garanderen is een juiste montage vereist. Wij bieden ondersteuning voor deze montage en kunnen indien gewenst montage uitvoeren op locatie.